Royale helft van dubbele villa
Royale helft van dubbele villa
Adres: Hanrathsingel 11, Laren
Beschrijving:

Karakteristieke en zeer royale helft van een dubbele villa gelegen in de kindvriendelijke villawijk “Postiljon”. De villa is gebouwd in 2006 en is uitstekend onderhouden.

De villa heeft onder andere een royale woonkamer met ronde erker en open haard, een luxe half open keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot de royale bijkeuken annex berging. Het ruime multifunctionele souterrain bestaat uit twee kamers, een toilet met fontein en een grote bergruimte. Op de eerste verdieping de ouderslaapkamer met balkon en badkamer en suite, totaal 4 kamers en een dakterras. Op de tweede verdieping bevinden zich nog drie vertrekken waaronder een royale slaapkamer, een ruime overloop en een badkamer. Tevens is er een professioneel alarmsysteem aanwezig. De villa is zeer gunstig gelegen in een kindvriendelijke omgeving nabij scholen, het bos / Postiljon heide, uitvalswegen en de gezellige dorpskern.

Aan de voorzijde parkeergelegenheid op eigen terrein.

De tuin is onder architectuur aangelegd, voorzien van een achterom en tuinberging. Er is vergunning voor het bouwen van poeren bij de oprit. Daartoe zijn reeds elektra aansluitingen aan beide kanten van de oprit aangelegd.

Prijs: 1050000 EUR
Agent: Drieklomp Makelaardij
Makelaar: Drieklomp
Verloopdatum: 01-11-2030