Aantrekkelijke, moderne en ruime vrijstaande villa
Aantrekkelijke, moderne en ruime vrijstaande villa
Adres: Graafland 30
Beschrijving:

Zeer aantrekkelijke, moderne en goed onderhouden ruime (ca. 200 m²) vrijstaande villa met verrassende ruimtes. In 2002 gerenoveerd, uitgebouwd en voorzien van een nieuw, geïsoleerd dak. Gelegen aan een rustig straatje op loopafstand van centrum Laren. Voorzien van alarminstallatie, carport, parkeerplaats voor meerdere auto’s en vrijstaande garage op een ruim en licht perceel van 880 m². Door de twee ruime slaapkamers en tweede badkamer op de verdieping een ideaal gezinshuis en door de slaapkamer en badkamer beneden tevens ideaal als u geheel gelijkvloers wenst te wonen!

De parterre heeft een prachtige, lichte centrale living met half open keuken (Paul van de Kooi), een apart zitgedeelte met hoog plafond (‘in de nok kijken’), open haard en houten vloer. Diverse openslaande deuren naar de fraai aangelegde tuin. De fantastische veranda aan de keukenzijde zorgt voor een verlengd zomers gevoel.
Via de centrale hal met glas in lood ramen, toilet, trapkast met cv- opstelling, trapopgang naar verdieping en naar tussenkamer met werk/studeerhoek. Op de parterre bevindt zich verder de badkamer (vloerverwarming) met douche, toilet, dubbele wastafel en de trap naar het souterrain met grote, multifunctionele kamer en berging, thans 4e slaapkamer. Naast de badkamer ligt de slaapkamer aan de noordzijde van de villa met jacuzzi, vloerverwarming en openslaande deuren naar de tuin.

Verdieping:
Een ruime, lichte overloop, badkamer met twee wastafels, douche en opstelling voor wasmachine en droger. Een separaat toilet op de overloop en twee grote slaapkamers met dakkapellen.

De goed op de zon gelegen tuin met diverse terrassen biedt veel privacy.

Prijs: 985000 EUR
Makelaar: Saegaert Makelaars
Verloopdatum: 0000-00-00